24 Haziran 2013 Pazartesi

Yeniden Başlamak

Robert Frost quote
 
Uzun zaman oldu. Kitaba hasret, edebiyata hasret, sanata hasret geçen günler son buldu artık. Koskoca bir sene dile kolay. Benim için çok yoğun günlerdi, öyle böyle değil. Çok şükür her şeyin bir sonu var, benim üniversite maratonumun “çalışma” safhasının sonu geldi inşallah. YGS de geçti LYS’ ler de artık. İyisiyle kötüsüyle, başarılarla hayal kırıklıklarıyla, yorgunlukla uykusuzlukla geçti günler, haftalar, aylar. Artık sonuçları bekleme zamanı, sonra tercihler, sonra kayıt derken hayatın akışı devam edecek. Hangi şehre giderim hiçbir tahminim yok. Sürprizli sınav maratonu hep belirsizliklerle dolu oldu zaten hem ben hem de tüm arkadaşlarım için. Hayatımın yepyeni bir bölümü başlamak üzereyken duyduğum garip hisleri, “acaba bundan sonra nerede yaşayacağım, kimlerle tanışacağım?” sorularının uçarılığı arasında ruh halim sarkaç misali. İnşallah en iyisi olur, en hayırlısı, kendime fayda sağlayıp hayallerime gerçekleşeceğim bir yer olur. Dualarınızı eksik etmeyin benim için…

Tüm bu zorlu sürecin benden çaldığı güzelliklerden biri de sevgili blogum Kontrast oldu ve birbirinden kıymetli blogger arkadaşlarım. Ama bundan sonra yine ve yeniden beraberiz inşallah. Blogun yeni tasarımıyla ve farklı yenilik fikirleriyle beraber. Bunlardan biri de müzik olacak. Kontrastın içeriğini genişletip müzik yazıları da yazmak aklımda var. Edebiyat yazılarının hızına yetişir mi bilmem ama yenilikler ve değişimler her zaman güzel değil midir? Bu müzik yazıları hakkında ne düşünüyosunuz,  yorumlarınızı bekliyorum ayrıca.

Daha dinamik, daha geniş içeriğiyle her zamanki kadar samimi bir Kontrast’la karşınızda olmak beni çok mutlu ediyor. En kısa zamanda yeni içerikleri yayınlamaya başlıyorum.

Kültür ve sanatın her daim kalp atışınız olduğu günler dileğiyle ;)

Kubilay

7 yorum:

lale dedi ki...

Hoşgeldin Kubilaycım. Yorumunu görünce çok sevindim.

Umarım evine en yakın en iyi üniversitede ve en istediğin bölümde okursun.

Müzik yazılarını okumayı da çok isterim ben kendi adıma.

Yeniden hoşgeldin hoşluklar getirdin.

Kontrast dedi ki...

Lale Abla,

Çok teşekkürler değerli yorumun için. Evden uzak olsa daha iyi olur :) Ama tabii ki de hayırlısı.

İnşallah müzik yazılarına başlayacağım, desteğin beni mutlu etti.

Sevgiyle kal...

Begonvilli Ev dedi ki...

Öncelikle tekrar yazmanıza çok sevindim. ''Arkası çok gelsin!'' diyelim..
Kafka'ya gelince; tüm yapıtlarını okuduğumu söyleyemesem de en azından dilimize çevrilmiş olanları okuduğumu söyleyebilirim. Bir zamanlar Kafka ile epeyce zaman geçirdim:) Dönüşüm'ü okuduğum zaman çok etkilenmiştim. Elbette ki ironinin sınırlarını zorlaması ve konularının sıra dışılığı edebiyatta onu ayrı bir yere koyuyor. Keşke orijinallerini okuyabilecek kadar bilseydim dilini..

Kontrast dedi ki...

Çok teşekkürler Begonvilli Ev!

Kafka son günlerde benim hayatımda sapasağlam bir yer edindi. Aynı dileği paylaşıyoruz, ben de orijinali okumak isterdim ama kıymetli çevirmen Ahmet Cemal'in çevirisi tartışılmaz. Hayran kaldığım bir kitap Dönüşüm.

Kendine iyi bak, görüşmek üzere...

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Kubilay'cım hoşgeldin, dilerim her şey gönlünce olur, müzik yazıları şahane bir fikir, takipteyim:)

Kontrast dedi ki...

Müzik yazıları için albüm seçme - karar aşamasındayım. Yakında inşallah...

Unknown dedi ki...

Merhaba Kubilay,
İyi ki İTF'yi tercih etmişiz ki ben de seninle ve bu harika kültür dolu blogunla karşılaşabilmişim. Biraz önce keşfettim burayı ve bir süredir göz atıyorum henüz ayrılamadım, hayranlığımı ifade edemiyorum şu an, yeni dönem takipçilerindenim ben de :) Fırsat buldukça yazılarını okumaya çalışacağım. Yeni yazılarında buluşmak dileğiyle..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...