4 Temmuz 2011 Pazartesi

Tatile Çıkmadan Önceki Son Yazı :)



"Birkaç korkak adım. Kaçamak bakışlar. Yarım yamalak bir gülümseme. Heyecan. Tıp tıp atan bir yürek. Merak. Yeni bir başlangıç. Kalemin kağıtla buluşması. Yeni bir blog. Yazmak için. Nefes alabilmek için. Merhaba!"

Böyle başlamıştı yolculuğumuz. Kontrast'a ilk yazımı böyle bir ruh haliyle yazmıştım. Ve ilk yazımın üzerinden bir yıl geçmiş. Zaman hızla akıp gitmiş gerçekten. Giden zaman her zaman acımasız davranmadı bu sefer. Geriye güzel anılar, değerli arkadaşlıklar, kıymetli dostluklar bıraktı. Belki zaman tek başına akıp gitseydi hiçbir şey böyle olmayacaktı. Sizin desteğiniz zamana da yol oldu, zaman kıvrıldı aramızdan, usul usul aktı sürekli. Bu yüzden en büyük teşekkür beni en başından beri takip eden - ya da sonradan tanıştığımız - sizlerin. İyi ki varsınız!

Bu yazı aynı zamanda bir veda. Kısa bir ara. Tatile gidiyoruz bugün. Benim için en verimli zamanlardan birine giriyorum. Bol bol kitap okuma imkanımın olduğu nadide zamanlar. Dönüşte bir kucak dolusu yazıyla gelmeyi planlıyorum. Aynı zamanda yılın yorgunluğunu atmak, daha dinç başlayabilmek için her şeye, bugün çıkıyoruz tatile. Bir süre yazamayacağım muhtemelen. O zamana kadar hepinize "mutluluk patlamaları"yla dolu bir tatil diliyorum :)

Kontrast'a kısacık bir ara! Yeniden dopdolu başlayabilmek umuduyla...

Tatil boyu edebiyatla kalın :)
Kubilay

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...